Wie ben ik

Welkom op mijn website. Ik ben Joke Winters, natuurgeneeskundig  therapeut, maar vooral mens.

20180214-A0021

Ik ben moeder van een zoon en twee dochters die alle drie hun plekje in de maatschappij aan het veroveren zijn. Ik ben geboren en getogen in Hoek van Holland en woon niet ver van duinen en strand.

In juli 2006 ben ik afgestudeerd aan het Johan Borgman College te Utrecht, een vierjarige HBO opleiding tot therapeut. Daarna ben ik jaarlijks gaan bijscholen in Engeland aan The Arthur Findlay College te Stansted. Workshops volg ik ook in Nederland met een keur van internationale mediums van over de hele wereld.

Vanaf heel klein ben ik me bewust geweest van mijn gevoeligheid, waarnemingen en ervaringen. Ik kon moeilijk begrijpen dat het voor anderen niet “gewoon” was. Rond mijn 35ste levensjaar waren er een aantal ingrijpende gebeurtenissen in mijn leven waardoor ik me bewust ben gaan verdiepen in spiritualiteit. Voor mij betekent spiritualiteit het maken van keuzes, bewust, maar ook onbewust waardoor we groeien en ons eigen levenspad kunnen bewandelen. Ik was als kind al nieuwsgierig naar wat er zich tussen hemel en aarde afspeelt. Eigenlijk kreeg toen alles een plek waar ik mijn hele leven al mee aan het stoeien was.

Mijn leven staat in het teken van mijn gevoeligheid. Het healen, counselen en coachen van mensen van alle leeftijden is mijn dagelijks werk. Ik geniet er van mensen hun proces aan te zien gaan, niet weglopen voor de uitdagingen in het leven. Dat is wat mij iedere keer weer de energie geeft de cliënt vol overgave te ontvangen en op weg te helpen in hun proces.

Mijn manier van werken is een combinatie van allerlei aspecten van healing, coaching en counseling, afgestemd op wat de cliënt nodig heeft.Hierbij gebruik ik ook Holistic Pulsing, de helende reis, Quantum Touch en andere technieken die ik mij eigen gemaakt heb door bijscholingen te volgen.

In september 2017 ben ik begonnen aan de opleiding TotalbodyReflex, ook deze methode gebruik ik als dat voor de cliënt belangrijk is.

Belangrijk is te weten dat ik geen arts ben en dus niet bevoegd en bekwaam ben een medische diagnose te stellen, daarom behandel ik alleen mensen die hun huisarts/specialist hebben bezocht voor de klacht  waarvoor zij bij mij onder behandeling willen. Ik zal nooit de cliënt aanraden te stoppen met medicatie. Hiervoor zal ik de cliënt ten alle tijden terug verwijzen naar de behandelend arts/specialist.