Wie ben ik?

 

Welkom op mijn website. Ik ben Joke Winters, 

natuurgeneeskundig therapeut, maar vooral mens.

Wie ben ik?

 Moeder van een zoon en twee dochters die alle drie hun plekje in de maatschappij gevonden hebben. Ik ben geboren en getogen in Hoek van Holland en woon niet ver van duinen, strand en zee, waar ik graag wandel met onze hond.

In 2006 ben ik afgestudeerd aan het Johan Borgman College te Utrecht. Een vierjarige HBO opleiding tot energetisch therapeut. Ongeveer 10 jaar ben ik regelmatig in Engeland geweest om daar bijscholingen te volgen aan het Arthur Findlay college. Bijscholingen moeten we volgen om te voldoen aan de eisen van de zorgverzekeraars. In 2017 kwam ik “bij toeval” (niets toeval, het valt je toe) in een beroepsblad de advertentie tegen van de opleiding TotalBodyReflex, een vier jarige HBO studie. Door niet meer te hoeven zoeken naar bijscholingen en leuk vinden om verdieping te zoeken, begon ik aan de opleiding. Dat is de beste keuze die ik gemaakt heb in mijn werk als mens en therapeut. Hier vond ik de punt op de I. Met TotalBodyReflex maak ik het verschil.

 Ik geniet enorm van mijn werk als therapeut en het zien van de processen van mijn cliënten. De verbinding maken en samen op weg, dat raakt mij iedere keer weer. Zo mooi om te zien hoe men het proces aan gaat en met vallen en opstaan verder gaat. Dat is wat mij telkens weer motiveert.

 Belangrijk is te weten dat ik geen arts ben en dus niet bevoegd en bekwaam ben een medische diagnose te stellen, daarom behandel ik alleen mensen die hun huisarts/specialist hebben bezocht voor de klacht  waarvoor zij bij mij onder behandeling willen.  Ik zal nooit de cliënt aanraden te stoppen met medicatie. Hiervoor zal ik de cliënt ten alle tijden terug verwijzen naar de behandelend arts/specialist.

 

Elan

MA – VRIJ
gesloten op woensdag en zaterdag.

Contact

Joke Winters
De Ruyterstraat 33
3151TJ Hoek van Holland
M: 06-20539256
@: info@jokewinters.nl