Voor Wie

De consulten zijn voor iedereen geschikt ongeacht leeftijd of klacht. Klachten van lichamelijke aard zoals bijvoorbeeld reuma, migraine, rugklachten, heupafwijkingen. Psychische klachten zoals depressie, burnout, rouwverwerking, problemen in de werk of relationele sfeer. Het leren maken van keuzes die bij je passen.

Tijdens mijn studie heb ik me verdiept in de regulier betitelde stoornissen van kinderen. Mijn scriptie heb ik geschreven met als titel “Mag ik zijn wie ik ben?!” mijn passie is werken met kinderen en ouders om zo goed mogelijk, met zo weinig mogelijk medicatie toch hun eigen plekje te vinden in de maatschappij. Ik behandel kinderen met bijvoorbeeld ADHD, PDD-NOS, autistische stoornissen, NLD en andere(gedrags)problemen, maar ook fysieke klachten als buikpijn hoofdpijn enz. Kinderen reageren in de regel zo goed op de behandelingen dat een volgende afspraak pas gemaakt wordt als het kind (of de ouders/verzorgers) dit nodig vindt.

Sportblessures en andere blessures: door de behandelingen wordt de genezingsperiode in de meeste gevallen sterk verkort. Door het wegnemen van de overactiviteit van energie dmv de healing zal de heling/genezing positief worden beïnvloed.