Paranormale geneeswijze

 

Wat is paranormale geneeswijze?

Energetische behandeling

 

 Als TotalBodyReflex therapeut noem ik mijn behandeling geen energetische behandeling. Door het verschil te maken met deze technieken ontvangt u van mij een TotalBodyReflex behandeling.  Mijn gevoeligheid zet ik in om op zoek te gaan naar wat u nodig heeft en waar we aan mogen werken.

Energetische of paranormale therapie is zo oud als de mensheid en komt in alle culturen voor. Onder het energetische behandelen verstaan wij als kerngebied de energetische uitwisseling tussen therapeut en cliënt. Lichaam en geest komen daardoor in evenwicht. Het zelf genezend vermogen van de patiënt wordt gestimuleerd hierdoor. Van de energetische of paranormale therapie zijn geen negatieve gevolgen bekend.

Sinds 1993 is paranormaal therapie in Nederland gelegaliseerd. Langzamerhand krijgt de medische wereld belangstelling voor deze wijze van behandelen.

Energetisch therapeuten boeken goede resultaten bij veel ziekten en klachten. Recent wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat zes van de zeven patiënten vinden dat zij baat hebben bij de behandeling. Ook ervaren veel patiënten een verbeterde kwaliteit van leven als een positief effect.

Elan

MA – VRIJ
gesloten op woensdag en zaterdag.

Contact

Joke Winters
De Ruyterstraat 33
3151TJ Hoek van Holland
M: 06-20539256
@: info@jokewinters.nl